Megvásárolta a lengyel IT-szektor álláshirdetéseire fókuszáló No Fluff Jobs részvényeinek 44 százalékát, a cég pedig a magyar Profession.hu ügyvezetőjét, Martis Istvánt nevezte ki az álláspiaci apróhirdetési portfólió csoportigazgatói posztjára.

2018. július 18-án a Ringier Axel Springer Media AG (a RAS Magyarország svájci-német anyacége – a szerk.) megállapodást kötött arról, hogy felvásárolja a 2014-ben indult, a lengyel IT-piacra fókuszáló álláshirdetési platform, a nofluffjobs.com üzemeltetője, a No Fluff Jobs részvényeinek 44 százalékát. A cég alapítói, Magdalena Gawlowska-Bujok és Tomasz Bujok maradnak a részvények fennmaradó 56 százalékának tulajdonosai, és tagságukat is megőrzik a 25 fővel működő vállalkozás menedzsmentjében.

A portállal tovább bővül a RAS álláspiaci apróhirdetési portfóliója, amelybe a No Fluff Jobson kívül beletartozik a magyarországi Profession.hu, az Észtországban működő Cvkeskus.ee üzemeltetője, a CV Keskus OÜ, a Cvmarket.lv Lettországban, valamint a litván Cvmarket.lt is.

A digitális apróhirdetési szegmensének növekedése miatt a Ringier Axel Springer Media AG vezetősége Martis Istvánt, a Profession.hu ügyvezetőjét nevezte ki álláshirdetési portfóliója csoportigazatójává. Martis István továbbra is vezeti majd a Profession.hu-t Budapesten, de egyúttal a Ringier Axel Springer Media teljes álláshirdetési portfólióját is irányítja majd.