Sajtóközlemények

Sztáranyukákkal készültek a finomságok a Medve sajt workshopján

By 2017. november 22. július 24th, 2018 No Comments

Mindenki tudja milyen az, amikor a hirtelen beállító rokonokat kell valamivel megkínálni, amikor az edzésről hazatérő farkaséhes gyerek a haverját is hozta magával, amikor szalad a ház és nincs idő órákig a konyhában pepecselni, vagy éppen a közös albérletben fogyott el az összes hazai. Ilyenkor jöhet jól egy olyan régi ismerős segítsége, ami mindig kéznél van. A Medve sajt november végi főzős kurzusán sztáranyukák segítségével mutatta meg, hogy pont az ilyen helyzetekre találták ki.

„Magyarország népszerű sajtmárkájának képviselőjeként nagyon büszke vagyok arra, hogy a Medve sajt évtizedek óta a családok kedvence. Mottónk, hogy: Gyorsan, egyszerűen finomat. Időről-időre arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen kiváló tulajdonságok mellett .” – mondta Wilheim Gábor marketingigazgató.

Ennek bizonyítására olyan népszerű sztáranyukákat kért fel, akik örömmel hozták el és főzték meg kedvenc sajtos receptjeiket. Ebben közkedvelt gasztrobloggerek mellett a Chefparade elismert konyhafőnöke Bartal Sándor is segítségükre volt, aki néhány apró trükkel varázsolta még ínycsiklandóbbá az ételeket.

Elsőnek Jakupcsek Gabriella jolly joker receptje egy zöldfűszeres- aszalt paradicsomos mártogatós készült el. A kenyérrel és zöldségcsíkokkal is kiváló finomság szinte el is fogyott, amire Epres Panni sütőtök krémlevese megfőtt. Ebben az volt a különleges, hogy Panni pankó morzsába forgatott ropogósra sütött sajttal bolondította meg a levest. Pelleréknél teljesen összekuszálódtak a családi szálak, mert amíg Mariann Lukács Mikivel együtt sütött töltött cukkínit, addig Anna egy padlizsánnal és magvas sajtgolyókkal ízesített, látványnak is tökéletes kevert salátát állított össze. A legnagyobb sikert talán Görög Zita sajtkrémes brownie-ja érte el, ami nemcsak finom volt, hanem meglepően gyorsan el is készült.

„Gyakorlott háziasszonynak tartom magam, minden nap főzök a családomnak, de még én is tanultam néhány új trükköt. Különösen izgalmas volt, hogy mennyiféleképpen felhasználható egy ilyen egyszerű alapanyag” – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.