Skip to main content

A Profession.hu-nak készített „Az emberi oldal a megváltozott munkaképességű emberekért” kampány ESG és Public Service kategóriában hozott aranyat, a Yettel számára készített „Magyar tudósok történetét küldtük a Holdra” és „Kincset ér az e-hulladék” projektjeink pedig a Internal Communications és Corporate Responsibility mezőnyben kaptak bronzot.

 

Profession.hu: Az emberi oldal a megváltozott munkaképességű emberekért (Társpályázó: Friendly™ Creative Innovation Space)
Tárpályázó: Friendly™ Creative Innovation Space

A Profession.hu Magyarország leglátogatottabb állásportálja egy hiteles, hosszútávon is működtethető CSR program fejlesztésébe kezdett 2020-ban. Az Emberi oldal projekttel minden évben egy olyan, a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő csoportot karolunk fel, amelynek a cég szakértőivel és kommunikációs kampányainkkal a gyakorlatban is segítünk. 2022-ben a megváltozott munkaképességű emberek integrációját tűztük ki célul.

Yettel: Magyar tudósok történetét küldtük a Holdra
2022. március 1-én elbúcsúztunk a Telenortól és megismertük a Yettelt. A hónapokkal korábban kezdődő előkészítő szakaszban arra gondoltunk, hogy szeretnénk méltó módon elbúcsúzni márkától. Februárban, a Puli Space Industries segítségével öt kortárs, meghatározó magyar tudós történetét küldtük fel a Holdra egy, az extrém körülményeket évezredekig kiálló plaketten.

Yettel: Kincset ér az e-hulladék
Környezetvédelem kategória

A Yettel kutatása alapján a magyarok 63%-a tárol otthon használaton kívüli mobiltelefont, amik akár 15 éve hevernek a fiókban. Pedig a nem megfelelően tárolt elektronikai eszközök veszélyesek is lehetnek a környezetre. A Yettellel ezért az NMHH készülékcsere-program alkalmából egy edukatív kampányt indítottuk, hogy miért érdemes visszavinni a régi készülékeket: szakértő segítségével eloszlattuk a leggyakoribb tévhiteket és izgalmas videóban megmutattuk, mi lesz az e-hulladék sorsa. A kampánynak köszönhetően több ezer készüléket vittek vissza a fogyasztók.