Híreink

Az idei grillszezon is ellenállhatatlan lesz

By 2019. június 15.július 31st, 2019No Comments

Bár hazánkban még nincs akkora hagyománya, mint egyes nyugati országokban, a grillezés és a szabadban fogyasztott ínyenc falatok nálunk is egyre népszerűbbek. Sokan vágynak ugyanakkor a hús mellet, vagy nem ritkán helyett valami másra, könnyedebb új ízekre. Számukra találta ki Magyarország vezető sajtgyártója a Tihany és Karaván márkák grillverzióját, melyet idéntől három új ízben is megkóstolhatnak a fogyasztók.

A Karaván és a Tihany sajtok kategóriájuk legnépszerűbb, legismertebb hazai sajtmárkái, így nem csoda, hogy azok kifejezetten grillezésre kifejlesztett verziói is a márkáktól már jól megszokott sajtélményt nyújtják. Ezekkel a sajtokkal bármely grillpartin élvezhetjük a megszokott lágy és krémes karaktert, szemben a legtöbb grillsajt gumis, fogcsikorgatós jellegével. Ez annak köszönhető, hogy a camembert esetében a nemespenész réteg, míg a füstöltsajtnál a kellemes füstös kéreg megvédi a krémes belsőt.

A valódi bükkfával füstölt Karaván Grillsajt és az egyedi fűszerkeverékkel ízesített Tihany Grill Camembert, az idei grillszezonban három új termékkel egészül ki. Az új Karaván Grillkorongok az „eredeti” verzióhoz képest eltérő sajttípust és textúrát nyújtanak, praktikus korongalakjuknak és újszerű csomagolásuknak köszönhetően felhasználásuk is rendkívül egyszerű és kényelmes. Ráadásul a termék natúr és paradicsom-oregánós ízben is az üzletek polcaira kerül. A Tihany Grill Camembert a már jól bevált fűszeres változat mellett most az édes ízeket kedvelők számára kínál új ízvariánst. A vörösáfonya-lekvár kellemesen kiegészíti a tejszínes Tihany ízvilágot.

A megújult Tihany és Karaván grillportfólió révén a mindennapokban is egyszerűen élvezhetjük az ínyenc fogásokat, akár szabadtűzön, akár serpenyőben készítjük el azokat.