Szakmai tevékenységét az Egyesült Államokban kezdte, az MGH Advertising reklámügynökségnél. 2002 óta dolgozik a Noguchi Porter Novellinél.

Kezdetben gyakornokként, ügyfél menedzserként segítette kollégái munkáját, majd fokozatosan saját ügyfelekkel is dolgozni kezdett. Az évek során kollégáival közreműködött az RHK  KHT, a Paksi Atomerőmű, az Indesit, a Nemzeti Vágta, a Sony, a Szerencsejáték Zrt, a TNS, az United Parcel Service (UPS), a McDonald’s, Danone, Győri Keksz, Kraft számára végzett ügynökségi munkában, ahol már a teamet is vezette..

2002-ben szerzett diplomát az amerikai McDaniel College egyetemen közgazdaságtan és üzleti ismeretek szakokon. Tagja volt az egyetem profi futball csapatának, így ösztöndíjjal végezhette tanulmányait.

Erősségei közé tartozik a jó szervezőkészség, munkabírás, people-skills. Szakértelme a nagyszabású események, rendezvények, sajtótájékoztatók, sajtó reggelik szervezésében is megnyilvánul. Szívesen foglalkozik emberekkel, de az írásbeli kommunikáció sem áll távol tőle. Korábban a szépirodalmi könyvfordításba is belekóstolt.

Felsőfokú angol nyelvtudással rendelkezik. Hobbyja a labdarúgás, a Tabán FC igazolt balszélsője.