Balázs a Noguchi Porter Novelli ügyvezető partnere, 1997 óta dolgozik a cégnél. Kezdetben elsősorban az ügynökség technológiai ügyfeleivel foglalkozott, később ügyfélkapcsolati igazgatóként a Noguchi teljes ügyfélportfoliójának végzett munkát koordinálta. Az ügyfélkapcsolatok, ügyfélszolgálat felügyelete és az üzletfejlesztés mellett jelentős tapasztalatra tett szert a vállalati kommunikáció és válságkommunikáció, majd a márka-PR és a digitális/közösségi média területén. Ma az issue management elismert szakértője itthon és külföldön.

Részt vett és vesz többek között a Coca-Cola Magyarország, a Danone, a Dreher, az Ericsson, az Ernst & Young, a GE több üzletága, a Hankook Tire, a Hewlett-Packard, a Kraft Foods, a MOL Csoport, az MVM Csoport, a Paksi Atomerőmű, az RHK Kft., a Sanoma Media, a SARPI Dorog, a SUN Microsystems és a UPC Magyarország számára végzett munkában.

A Porter Novelli tanácsadó testületének Közép-Európát képviselő tagja, az IPRA nemzetközi pr-szövetség magyar tagozatának volt elnöke. A Budapesti Metropolitan Egyetem Executive MBA posztgraduális képzésén a kríziskommunikáció tantárgyfelelőse.

2001-ben végzett az Oxford Brookes University International Business School üzleti főiskoláján, közgazdász és marketingkommunikációs diplomát szerzett. Angolul és franciául beszél. Nős, két fiúgyermek édesapja.