1996 óta dolgozik a Noguchi Porter Novellinál. Kezdetben csak az ügynökség gazdasági ügyeivel foglalkozott, majd fokozatosan bekapcsolódott az ügyfélmunkába is. Így vezeti az RHK  Kft accunt csapatát, valamint közreműködik a Paksi Atomerőmű Rt. számára végzett ügynökségi munkában is.

1998-ban elvégezte a Skull kommunikációs iskola felsőfokú képesítést nyújtó tanfolyamát, majd a Dreher Sörgyárak Rt., a Pharmavit Rt., valamint a UTI koncessziós telefontársaság ügyféligazgatója lett. Feladatai közé tartozott többek között az 1999-es Dreher Sörfesztivál, valamint az Erős Emberek Világtalálkozója kommunikációjának, a UTI Sztoriverseny, a Pharmavit Plussz-nap szervezésének teljes körű koordinálása. Ezenfelül sajtótájékoztatók, sajtó reggelik és egyéb sajtóesemények szervezését irányította, részt vett a pusztaszőlősi gázkitörés, illetve a paksi súlyos üzemzavar válságkezelésében.

Ma ő szervezi az RHK teljes lakossági kommunikációját a négy országos régióban, irányítja a lapok kiadását, tévéműsorok előállítását, sajtótájékoztatókat és egyéb rendezvényeket szervez. Emellett a Maconomy PR-ügynökségi irányítási rendszer gazdája és segítőivel ő végzi a Noguchi gazdasági és HR ügyeinek feladatait.

Felsőfokú tanári diplomával rendelkezik és tizenöt éves újságírói gyakorlatot mondhat a magáénak. Alapító tagja volt az első magyar poplapnak, a Polifónnak. Dolgozott napilapnál (Kurír) és hetilapnál (Kóta, Magyar Ifjúság, Képes Hét, Képes Európa) egyaránt, elsősorban kulturális területen, de nem volt idegen tőle a belpolitikai, illetve a gazdasági újságírás sem. Angolul és németül beszél, öt gyermeke van.