Skip to main content

MAGYARORSZÁG VEZETŐ
KOMMUNIKÁCIÓS VÁLLALATA

A Noguchi Magyarország egyik vezető kommunikációs tanácsadó vállalata. Forgalmunk, elnyert díjaink és szakmai elismertségünk szempontjából is állandó dobogósok, gyakran piacvezetők vagyunk a területünkön.

Az ügynökséget 1996 novemberében négy tapasztalt PR-szakember alapította, 5 év kellett a piacvezető pozíció eléréséhez. Az elmúlt több mint 20 évben szakértőkké váltunk az energetika, az IT, az FMCG, a pénzügy, az oktatás, a gasztronómia, a munkaerőpiac, a szórakoztató elektronika és a divat területén.

2004 óta dolgozunk regionális partnerügynökségekkel, több, budapesti központú regionális kampány lebonyolításában is segítségünkre vannak közép-európai társirodáink.

Az első nemzetközi díjainkat a 2000-es évek elején szereztük meg, 2014 óta legalább évi egy regionális, vagy világ szintű elismerést kaptunk. A magyar marketing-kommunikációs szakma több alkalommal is „Az év ügynökségének” választott minket és eddig több mint 30 Kreatív Prizma díjjal ismerte el a munkáinkat.

Az ügynökség számos jól ismert, a maga területén piacvezető nagyvállalat PR-tanácsadója. Kiemelt szakterületeink a vállalati belső és külső kommunikáció, a válságkommunikáció és issue management, a fogyasztói termékek és szolgáltatások integrált marketingkommunikációja, az employer branding, illetve a közösségi média és digitális megoldások.

Noguchi Csapat

EBBEN HISZÜNK

Itthon és globális szinten is minden összeér mindennel. Éppen ezért a változások, ha nem is mindig a fény, de legalábbis az optikai internet-kábel sebességével történnek. A legnagyobb – vagy számunkra legfontosabb – magyar és nemzetközi ügyfelek azzal bíztak meg minket, hogy ne csak kezelni, de irányítani is segítsük ezeket az új trendeket. Minden egyes munkatársunk az ügyfél iránti szenvedélyes elkötelezettségéről, mély stratégiai meglátásáról, és a mérhető eredmények elérésének elszánt vágyáról ismerszik meg.

Ezt húzza alá három alapértékünk, melyek segítségével mérhető üzleti eredményt hozó szolgáltatásokat kínálunk, kedvező áron. A Noguchi márka mögött tehát egy igazi verhetetlen kombináció áll, az intenzív, fanatikus lojalitással és ügyfélszolgálattal párosított három alapérték:

VEZETŐSÉG

Szántó Balázs

Szántó Dániel

Décsi Ágnes

Szántó Péter †